2024. április 28. - Valéria

Súlyos kupa Szombathelyen

Szombaton rendezik meg a magyar súlyemelés egyik nagy múltú viadalát: az indulók a szokásos színhelyen, Szombathelyen vetélkednek majd a Savaria Kupáért, amely a válogatott keret tagjainak egyik kiemelt felmérő versenye.
2008. február 27. szerda 10:48 - Hírextra
A 14 órakor kezdődő eseményen olyanok is rajthoz állnak, akiknek még van esélyük bekerülni az áprilisi, római Európa-bajnokságra utazó csapatba - mondta el Halász István, a Magyar Súlyemelő Szövetség főtitkára az MTI-nek.

Az olaszországi kontinensviadal az utolsó olyan verseny, amelyen még kvalifikációt lehet szerezni az augusztusi, pekingi olimpiára. A magyar súlyemelők közül eddig még senki sem jutott ötkarikás kvótához.

A főtitkár tudatta azt is, hogy a szövetség a sportági összefogásnak, a Magyar Olimpiai Bizottság és a sport-szakállamtitkárság támogatásának köszönhetően továbbra is fenn tudja tartani a Magyar Sport Házában lévő székhelyét.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását