2024. május 21. - Konstantin

Fedettpályás öttusaverseny kezdődik

A nevezések alapján tizenhét ország 94 versenyzője szerepel csütörtöktől vasárnapig az Unicredit Bank Kupa fedettpályás budapesti öttusaviadalon, melyen Balogh Gábort kivéve a teljes hazai élmezőny elindul.
2008. február 26. kedd 16:39 - Hírextra

Balogh a múlt héten ötödik lett a kairói Világkupa-fordulón, de kisebb izomhúzódást szenvedett, így - a hazai szövetségtől származó információ szerint - orvosi tanácsra ezúttal inkább pihen.

Az eheti verseny csütörtökön a váltóval kezdődik, amely egyben országos bajnokság is lesz. Pénteken a férfiak hagyományos versengésének a selejtezőjét rendezik meg, majd szombaton a nők, vasárnap pedig a férfiak döntőjére kerül sor.

A viadal jó lehetőséget kínál a résztvevőknek jelenlegi formájuk felmérésére, illetve támpontot nyújthat az aktuális helyzetről a férfiak és a nők szövetségi kapitányának, Pálvölgyi Miklósnak, illetve Kulcsár Antalnak.

A csütörtöki váltó 7:30-kor kezdődik, az utolsó szám, a futás 18:30-tól zajlik. Pénteken két csoportban bonyolítják le a férfiak selejtezőjét, 9 és 18 óra között. Szombaton és vasárnap 7:30-kor lesz a lövészet (Syma-csarnok, öttusalőtér), 9:20-tól a vívás (Nemzeti Sportcsarnok), 13:30-kor az úszás (Sportcsarnok uszoda), 15:30-tól a lovaglás (Nemzeti Lovarda) és 18:15-kor a futás (Syma-csarnok).

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását