2024. május 3. - Tímea, Irma

Brutális lábtörés

Hatalmas terjedelemben foglalkoznak a mai horvát napilapok Eduardo Da Silva szörnyű sérülésével. A brazil születésű válogatott labdarúgó kénytelen lesz kihagyni a nyári Európa-bajnokságot, legjobb esetben is csak fél év múlva térhet vissza a pályára.
2008. február 25. hétfő 08:00 - Hírextra
Az Arsenalban futballozó Da Silva az Ágyúsok szombati, Birmingham elleni angol bajnoki mérkőzés első perceiben súlyos lábtörést szenvedett, miután a hazaiak védője, Martin Taylor kegyetlenül beleszállt. A borzalmas sérülés felvételei azóta bejárták a világot, természetesen Horvátoszágban is mély döbbenetet váltottak ki.

- Majdnem elsírtam magam, amikor megláttam az esetet. Eduardót szinte a fiamnak tekintem, együtt fejlődtünk az utóbbi években, ő játékosként, én pedig trénerként. Csak azt kívánom, legyen ereje a visszatérésre, mi mindannyian mellette vagyunk - nyilatkozta Slaven Bilic, a horvát válogatott szövetségi kapitánya, aki szerint Da Silva hiánya nagy érvágás az Eb-re készülő nemzeti csapat számára.


Forrás: samsungsport.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását