2024. május 10. - Ármin, Pálma

Calzaghe győzött

A walesi Joe Calzaghe nagy csatában legyőzte a dán Mikkel Kesslert a vasárnap hajnalban Cardiffban rendezett profi ökölvívógálán, s ezzel a Boksz Világszervezet (WBO) bajnoki öve mellé megszerezte a Boksz Világszövetség (WBA) és a Boksz Világtanács (WBC)
2007. november 4. vasárnap 11:12 - Hírextra

A WBO övét tíz éve birtokló sztár és a WBA-, WBC-bajnok dán kiválóság az 50 ezer néző előtt rendezett mérkőzés első felében látványos, kiegyenlített küzdelmet vívtak, Calzaghe azonban lassan átvette az irányítást és az utolsó menetekben egyértelművé tette fölényét.

A szikrázóan kemény, gyönyörű találatokkal tarkított csatát a 35 éves klasszis végül egyhangú pontozással (117-111, 116-112, 116-112) nyerte meg, pályafutása 44. diadalát aratva.
A gála másik címmérkőzésén a szintén walesi Enzo Maccarinelli a negyedik menetben kiütötte új-zélandi kihívóját, Mohamed Azzaouit és így megvédte a WBO cirkálósúlyú vb-címét.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását