2024. május 17. - Paszkál

Hétfőn nulla órától ismét sztrájk

Folytatódik a vasutassztrájk hétfőn. A Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete (VDSZSZ) hétfőn, február 25-én nulla órától folytatja a február 1-jén megkezdett és azóta többször is felfüggesztett sztrájkot.
2008. február 24. vasárnap 17:52 - Hírextra

Folytatódik a vasutassztrájk hétfőn. A Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete (VDSZSZ) hétfőn, február 25-én nulla órától folytatja a február 1-jén megkezdett és azóta többször is felfüggesztett határozatlan idejű vasutassztrájkot - jelentette be Gaskó István, a VDSZSZ elnöke vasárnap sajtótájékoztatón, Budapesten.

A MÁV Zrt. rendkívül károsnak tartja a VDSZSZ Szolidaritás hétvégi nyilatkozatait, mert azok folyamatos bizonytalanságban tartják az utazóközönséget és a közvéleményt - közölte Sigulinszky Tibor a társaság szóvivője az MTI-vel vasárnap. Mint mondta, a leghatározottabban elítélik azt is, hogy a VDSZSZ Szolidaritás ismét olyan indokkal próbálja sztrájkba szólítani a vasutasokat, amely nem felel meg a valóságnak.

A szóvivő hangsúlyozta: a társaság szükségesnek tartja ismét és nyomatékosan leszögezni, hogy semmi köze az osztrák sikerdíj-ügyhöz. Az osztrák vasút és egy vállalkozás ügyletéről van szó, amely teljesen független a MÁV Cargo Zrt. privatizációs szerződésétől - jelentette ki.


Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Gazdaság / HR témában
Ön miként vélekedik a magyar gazdaságról?
A gazdaságunk szárnyal, határ a csillagos ég!
A gazdaságunk bár a levegőben van, magassága legfeljebb másfél méter, sebessége egy csigával azonos.
A gazdaságunk valaha szárnyalt, jelenleg a sütőben sül, zöldségkörettel.
A reformok működnek
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását