2024. május 5. - Györgyi

Megerőszakoltak egy 80 éves asszonyt

Megerőszakoltak és kiraboltak egy 80 éves asszony szombaton hajnalban a Heves megyei Tarnaörsön. A bűncselekménnyel megalapozottan gyanúsítható 20 éves helybeli férfit a rendőrök a helyszínen elfogták és kezdeményezték előzetes letartóztatását - közölte a
2008. február 23. szombat 18:51 - Hírextra

Soltész Bálint elmondta, hogy a gyanúsított hajnali 3 órakor betörte a sértett lakásának ajtaját, egy konyhakéssel fenyegetőzve megerőszakolta az idős asszonyt, majd 11 ezer forintjának átadására kényszerítette.

Ezt követően azt követelte áldozatától, hogy főzzön neki egy kávét. A nő hozzá is látott, ám eközben kiszökött a házból és segítséget kért a szomszédjától, aki értesítette a rendőrséget.

A perceken belül a helyszínre érkező rendőrök még a lakásban elfogták a gyanúsítottat. Kihallgatása során kiderült, hogy két órával korábban már megpróbálkozott egy másik magányos asszony kirablásával is, akkor sikertelenül.

A férfi ellen rablás, erőszakos közösülés, személyi szabadság megsértése valamint két rendbeli magánlaksértés bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Hevesi Rendőrkapitányság - közölte Soltész Bálint.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását