2024. május 9. - Gergely

Hajnal újra ugrik

Hajnal András toronyugrásban a 31. lett a 47 indulót felvonultató pekingi olimpiai selejtezőn, így nem jutott be a közvetlenül ötkarikás kvótát adó középdöntőbe.
2008. február 23. szombat 16:15 - Hírextra
A szolnoki versenyző azonban még javíthat: hétfőn rendezik meg a „pótvizsgákat” az egyéni számokban még fennmaradó olimpiai helyekért. A pekingi kvalifikációs Világkupán Hajnalhoz hasonlóképpen ismételhet a középdöntőből kiszorult további két magyar is: a női toronyugrásban kedden 35-ként végzett Mátyás Melinda és a női 3 méteren pénteken 34. Kormos Villő.

A négyfős válogatott legeredményesebbje, Barta Nóra viszont folytathatja a 3 méteres műugrásban: miután a selejtezőből a 14. pontszámmal középdöntős lett, s ezzel olimpiai kvótát szerzett, szombaton a döntőbe is beverekedte magát. Amint azt Gémesi László főtitkár az MTI-vel a helyszínről tudatta, a 18 próbálkozó sorában a tavalyelőtti, budapesti Eb bronzérmese 302.45 ponttal a 10. helyet érdemelte ki, s lett ez által biztos tagja a 12 fős finálénak.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását