2024. május 2. - Zsigmond

Klüft lesérült, a nézők jól szórakoztak

Carolina Klüft sérülése ellenére remekül szórakozhattak a nézők a Stockholmban rendezett nemzetközi fedettpályás atlétikai viadalon, melyen kiváló eredmények születtek.
2008. február 22. péntek 13:10 - Hírextra
A férfiaknál a kubai Dayron Robles ezúttal is kiemelkedő idővel, 7.44 mp-cel nyerte a 60 méter gátat, ami ugyan elmarad idei legjobbjától (7.33), de a kényelmes győzelemhez bőven elég volt.
A gáttal szemben óriási csatát hozott a 800 méter. A fedett világbajnoki címvédő kenyai Wilfred Bungei és az olimpiai bajnok orosz Jurij Borzakovszkij kiélezett küzdelmét előbbi nyerte meg hat századdal (1:47.16 p).

A többi szám közül Bernard Lagat, az 1500 méter amerikai vb-aranyérmese 3000 méteren futott remek időt 7:34.65 perccel, míg Stefan Holm, a hazaiak ötkarikás bajnoka 2,33 méterrel győzött magasugrásban.

A nőknél a téli szezonban szenzációsan versenyző svéd Susanna Kallur hozta a kötelezőt és utcahosszal nyert 60 gáton, s noha február 10-én felállított 7.68 mp-es világcsúcsán ezúttal nem tudott javítani, azért a 7.74 mp-es ideje miatt nem kell szégyenkeznie.

A gyengébbik nem két további száma mindenképpen említést érdemel: távolban az orosz Irina Szimagina 6,96 méterrel nyert, három centivel a portugál Naide Gomes előtt, míg 800-on az örökifjú mozambiki Maria Mutola 1:59.82 perccel lett első.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását