2024. május 15. - Zsófia, Szonja

Jön a Hofimánia

A Hofimánia című albumért kedden este adják át a Cotton Club Singers együttes tagjainak az aranylemezt Budapesten, az Örkény Színházban. Az énekegyüttes 19 dalt tartalmazó albuma mindössze egy hónap alatt lett aranylemez. A Magyar Hanglemezkiadók Szövetsé
2008. február 22. péntek 08:33 - Hírextra
Beszámolt arról is, hogy a Cotton Club Singers Hofimánia című műsorával az Örkény Színházban tartandó Géza-napi előadás után országos turnéra indul, amely 25-30 települést érint. Eközben a kvartett vasárnaponként rendszeresen fellép állandó klubjában, az Akácfa utcai Old Man,s Pubban.
A Hofimánia című műsort október 18-án mutatta be az együttes Budapesten, a Thália Színházban. A programot a sikerre való tekintettel ez év elején a Budapest Kongresszusi Központban megismételték.

A koncerteken a 2002-ben elhunyt Kossuth-díjas színművész, humorista legtöbbet játszott dalai (Próbálj meg lazítani, Macskaduett, Gondolj apádra) mellett olyanokat is előad a Cotton Club Singers, amelyeket Hofi Géza énekelt, de nem voltak repertoárjának állandó darabjai.

A kvartett tavaly januárban alakult újjá, akkor Fehér Gábor és László Boldizsár mellé két új énekesnő került az együtteshez: Mezőfi Gabriella és Bartus Patricia.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását