2024. május 11. - Ferenc

Installáció zenére

Élő zenére készít különleges installációt Orgoványi Gábor képzőművész az Artoris Műterem következő szerda esti, ingyenes rendezvényén. Az Artoris Műterem alkotói ötlete alapján megszületett SplitDecoLive maga is műalkotás, sőt egy kicsit ennél is több: ma
2008. február 22. péntek 11:03 - Hírextra
Célja elsődlegesen nem egy műtárgy előállítása, hanem egy folyamat bemutatása, amely túllép a művészetelméletileg megalapozott műfajok határain és azok esztétikai rendszerezésén.

Az extravagáns látvány- és hangelemekkel tarkított program zene és festészet improvizációja. Orgoványi Gábor festőművész Enyedi Sugárka és kisegyüttese által előadott zenére élőben fest digitális képeket, amelyeket speciális installáción kivetítenek.

A művész egy-egy performance keretében több képet is alkot a nézők szeme előtt, amelyek mindegyike önálló történetet takar.

Az ingyenes programot - költözés miatt - utolsó alkalommal rendezik meg az Árpád fejedelem útján lévő műteremben február 27-én, szerdán este 19 és 20 óra között - tájékoztatta a műterem a távirati irodát.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását