2024. június 9. - Félix

MSZP: egységre van szükség

Eljött az ideje, hogy megmutassuk, van elképzelésünk és jövőképünk az ország számára a válságot követő időszakra is - olvasható az MSZP jubileumi választmányi ülésén kiadott állásfoglalásban, amelyben hangsúlyozzák: "teljesítmény és tisztesség, ez legyen a mérce".
2009. október 30. péntek 18:31 - HírExtra
A testület az MSZP 20. születésnapja alkalmából tartott ünnepi ülésén pénteken állásfoglalást adott ki, amely szerint valódi vitákban kialakított egységre van szükség. Az anyag kitér arra, hogy a pártnak vannak feladatai, új kihívásai és ehhez partnereik, illetve eszközeik is vannak.

A dokumentum leszögezi, hogy a választmány az MSZP pártparlamentjeként szeretne részt vállalni annak a programnak a kidolgozásában, amely megerősíti a pártot.

Az ünnepi ülés után kiadott állásfoglalásban az olvasható, hogy a választmány számára a 20 éves évforduló inkább a higgadt értékelés és az új célok megfogalmazásának alkalma. Húsz év után az ember egyéni életében is mérleget készít, és olyan konzekvenciákat von le, amely sikeres folytatást alapozhat meg - fogalmaz a dokumentum.

A választmány véleménye szerint az MSZP a demokratikus szocialista-szociáldemokrata felfogás képviselőjeként 1989-es megalakulásától a hazai baloldal legerősebb, meghatározó szereplőjévé vált, amely vállalta a szociális piacgazdaság és a parlamentáris demokrácia értékeit.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását