2024. április 29. - Péter

Bajuszbál

Bajuszbált tartanak péntek este a szegedi Grand Caféban, a még csak másodszorra megszervezett, de a rendezők szerint máris legendássá vált farsangi mulatság alkalmából legalább kéttucatnyian növesztették meg arcszőrzetüket.
2008. február 22. péntek 07:00 - Hírextra
"Az első bált hirtelen felindulásból rendeztük meg, mivel viccesnek tűnt, hogy néhány ember bajuszt növeszt egy farsangi mulatság kedvéért" - mesélt az előzményekről az MTI-nek Tóth Péter Zoltán szervező, a művész mozi és kávézó munkatársa.

Tavaly legalább tucatnyian vállalták, hogy a mulatságra különleges jelmez helyett vagy azt kiegészítve frissen növesztett bajusszal toppannak be. A vállalkozó szellemű vendégek csaknem egy hónapig nem borotválkoztak, majd a bál reggelén gondosan lenyírták szakállukat és maradt a férfias bajusz, persze az egyéni adottságok függvényében. A bál után azonban a bajuszok halálra voltak ítélve, jött az olló és a borotva.

Az idei bálra a tavalyinál jóval többen, legalább kéttucatnyian érkeznek majd a "természetes" jelmezzel - mondta Tóth Péter Zoltán, aki biztos lehet a dolgában, hiszen a készülődés jelei már jól látszanak a leendő vendégek arcán.

A farsangi mulatságon - ahova természetesen a bajusztalan férfiakat és a hölgyeket is várják - lesz jelmez- és bajuszszépségverseny, a tombolán pedig bajuszhoz kapcsolódó ajándékokat sorsolnak ki.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását