2024. május 17. - Paszkál

Tudomásul vették a főigazgató lemondását

Közalkalmazotti jogviszonyának megtartása mellett a Fővárosi Közgyűlés Egészségügyi Bizottsága csütörtökön tudomásul vette Kázmér Tibornak a János Kórház főigazgatói posztjáról történő lemondását március 1-jével - közölte Szolnoki Andrea.
2008. február 21. csütörtök 13:28 - Hírextra

Az egészségügyi bizottság elnöke az MTI-nek elmondta, hogy Horváth Csaba (MSZP) főpolgármester-helyettesnek a helyszínen kiosztott előterjesztés módosítását elfogadva a bizottság döntött arról is, hogy az intézmény szervezeti szabályzatában megjelölt helyettest, az orvosigazgatót bízzák meg a főigazgatói feladatok ellátásával, az új főigazgató kinevezéséig.

Kázmér Tibor főigazgató az MTI-nek elmondta, hogy szerinte jelenleg nincs kinevezett orvosigazgatója a kórháznak, csak a feladatok ellátására kérte fel ő az orvosigazgató-helyettest. Hozzátette, hogy van ugyanakkor egy általa megbízott általános főigazgató-helyettes Badacsonyi Szabolcs személyében. Közölte azt is, hogy ő a továbbiakban is a kórházban kíván dolgozni, ezért nem mondott le a közalkalmazotti státuszáról.

Az MTI információi szerint Badacsonyi Szabolcs, az SZDSZ egészségügyi politikusa, a János Kórházba tavaly beolvadt Budai Gyermekkórház volt főigazgatója indul a János Kórház főigazgatói posztjára pénteken kiírandó pályázaton.

Szolnoki Andrea közölte, hogy a birtokában lévő irat arról tanúskodik, hogy tavaly május 27-től jogszerűen Nyulasi Tibor látja el az orvosigazgatói feladatokat a János Kórházban.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását