2024. április 27. - Zita

Minden napra egy hazugság

Az MSZP szerint a Fidesz hazugságokra építi az egészségüggyel kapcsolatos népszavazási kampányát, és arra sem képes, hogy megmondja, mit tenne egy jobb egészségügyért. Erről Nyakó István, az MSZP szóvivője beszélt csütörtökön az MTI-nek.
2008. február 21. csütörtök 15:54 - Hírextra

"Minden napra egy hazugság, ez a Fidesz csodafegyvere a népszavazási kampányban" - fogalmazott a szocialista politikus.

Nyakó István szerint hazugság, hogy a Fidesz elnöke adónak nevezte a vizitdíjat és a kórházi napidíjat, ugyanis ha a két díj adó lenne, a költségvetésbe folyna be és népszavazást se lehetne tartani róla.

A szocialista politikus a vizitdíj 1000 forintra emelésével kapcsolatban megjelent sajtóhírt is hazugságnak nevezte. Orbán Viktor úgy gondolja, hogy "ha a 300 forintos vizitdíj nem elég a kormányellenes hangulat felszításához, akkor elég bedobni egy nagyobb összeget, ami már elég riasztó ahhoz, hogy a választók megrettenjenek" - fogalmazott.

A szóvivő szerint ennél is nagyobb hazugság, hogy Tarlós István, a Fidesz népszavazási kampányának politikai vezetője választási csalást vetített előre. Hozzátette: ezekből az esetekből is látszik, hogy valójában az ellenzéki pártot nem az egészségügy vagy az oktatás helyzete érdekli.
Nyakó István szerint a Fidesz a megosztottság fenntartásában és a káoszkeltésben érdekelt. Csak az a baj, hogy mindennek az árát az egészségügy, a betegek fizetik meg. A Fidesz gyűlöletkampánya az egész országnak árt - fűzte hozzá.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását