2024. április 19. - Emma

Az IDF közparkot szeretne a kormányzati negyed helyére

A népszavazás árából közparkot hozna létre az Ifjúsági Demokrata Fórum (IDF) a meghiúsult kormányzati negyed helyén - mondta Lasztovicza Gábor, az IDF elnöke csütörtökön Budapesten.
2008. február 21. csütörtök 14:02 - Hírextra

Az Ifjúsági Demokrata Fórum azt javasolja, hogy a népszavazás árából hozzanak létre közparkot a meghiúsult kormányzati negyed helyén. Az IDF véleménye az, hogy a "zöld kormánynegyedből", legalább a zöld valósuljon meg - mondta Lasztovicza Gábor.

Az MDF ifjúsági szervezete nyilvánosan fog ajánlatot kérni parképítő cégektől - tette hozzá.
A területet nem szabad parlagon hagyni, nincs szükség egy újabb sötét foltra Budapest térképén. Az IDF bízik abban, hogy a kormány és a főváros vezetése is minél előbb "jobb belátásra tér" - húzta alá.

Az MTI azon kérdésére, hogy miért lenne szükség egy zöld park létrehozására a Nyugati pályaudvarnál, amikor pont a közelben van Budapest egyik legnagyobb parkja, a Városliget, Lasztovicza Gábor azt mondta: minden egyes apró zöld terület azt a célt szolgálja, hogy ez a helyzet megváltozzék, és elviselhetőbb legyen az élet Budapesten.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását