2024. március 29. - Auguszta

Erotikus férfi fehérneműk

Testszínű tangák, csipkés felsők, push-up fehérneműk - nem tudni, nőknek vagy férfiaknak szól-e elsősorban az a kifejezetten erotikus stílusú katalógus, amelyet az egyik német cég mutatott be a düsseldorfi divatvásáron.
2008. február 20. szerda 11:23 - Hírextra

A prospektusban a férfi manökenek nemi szervét - hasonlóan a nők melléhez - mintegy felemelik, afféle push-up eszközökkel. A nemi szervet két oldalról körülölelő kis cipzárakkal való játszadozás erotikus fülledtséget sugároz.

A tapadós, bőrszínű tangák és csípőre csúsztatott alsóneműk szinte láthatatlanok, csak az alsótesté a főszerep.

A tisztes, józan atlétatrikók helyett csábos, fekete, rózsamintás, csipkés, vagy pókhálószerűen szőtt anyagból készült, kétoldalt hálóbetétes trikókat mutat a Manstore nevű német cég. A leheletnyi pólókat félmeztelen férfimanökenek mutatják be a katalógusban.

A tangák különböző méretűek, vannak köztük egészen a végletekig kicsik, éppen csak fedik a nemi szervet, vagy inkább megemelik.

A manökenek sok képen teljesen meztelenek, vagy éppen vetkőznek és magukba feledkezve simogatják testüket: a kínálat nagy részét nyilván a jó vásárlóerővel bíró homoszexuális körnek szánták.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását