2024. április 29. - Péter

Belső vizsgálat a Magyar Posta több munkatársa ellen

A Magyar Posta belső vizsgálatot indított több győri munkatársa ellen, majd feljelentést is tett, mivel az általuk alapított kft. az elmúlt években állítólag több tízmillió forinttal megkárosította az állami céget - írja a Kisalföld szerdai száma.
2008. február 20. szerda 11:01 - Hírextra

A lap szerint a nagy megrendelők kiszolgálását végző üzletág egyik vezetője többedmagával ugyanerre a feladatra külön kft.-t alapított. A posta azzal gyanúsítja a kft.-t, hogy a társaság az állami céget megkerülve, saját magának szerzett ügyfeleket, a munkát a posta gépével és adatbázisára támaszkodva végeztette el, a haszon azonban a kft. kasszájába vándorolt.

A kft. alapítói a lap információja szerint arra hivatkoznak, hogy eleve csak azoknak az ügyfeleknek dolgoztak, akik szerződést bontottak a postával, vagy éppen arra készültek, mert nem voltak elégedettek a szolgáltatás minőségével.

Az érintett kft. győri vezetőjét a lap közlése szerint felfüggesztették a munkavégzés alól, a gépet pedig, amely az ügyfelek adatait tartalmazza, Budapesten vizsgálják.

A posta a győri rendőrkapitányságon feljelentést tett, de azt feljelentéskiegészítésre a rendőrség visszaküldte, azaz plusz adatokra van szüksége a nyomozás elindításához - olvasható a Kisalföldben.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Gazdaság / HR témában
Ön miként vélekedik a magyar gazdaságról?
A gazdaságunk szárnyal, határ a csillagos ég!
A gazdaságunk bár a levegőben van, magassága legfeljebb másfél méter, sebessége egy csigával azonos.
A gazdaságunk valaha szárnyalt, jelenleg a sütőben sül, zöldségkörettel.
A reformok működnek
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását