2024. április 28. - Valéria

Szép búcsú a Körcsarnoktól

Tóth László, a Magyar Judo Szövetség (MJSZ) elnöke több szempontból is elégedetten értékelte a 43. OTP Bank női cselgáncs Hungária Kupát.
2008. február 17. vasárnap 19:47 - Hírextra
"Ez volt az utolsó verseny a Körcsarnokban, amelyet hamarosan elkezdenek bontani. Sajnálom, hogy eltűnik ez a létesítmény, hiszen sok szép magyar cselgáncssiker született itt, jómagam is itt lettem ötödik 1987-ben, a 86 kg-osok között. Ami az idei viadalt illeti, főként az olimpiai kvalifikáció miatt rendkívül erős mezőny gyűlt össze, eljöttek a kínaiak, japánok, kubaiak, csak a dél-koreaiak hagyták ki a programból. A nevezési lista láttán már éreztem, hogy nehéz meccsek elé néznek a magyarok, de Baczkó Bernadett és Mészáros Anett bronza révén azért sikerült túlteljesíteni az előzetes elvárásokat, amelyek egy éremről szóltak. Még 63 kg-ban jó lett volna előrelépni, sajnos Szabó Brigittának most nem sikerült" - nyilatkozott az MTI-nek az MJSZ vezetője, hozzátéve: hazai részről sok tehetséges fiatal mutatkozott be a Hungária Kupán, akik szépen dolgoztak, és egy napon felnőhetnek a mostani legjobbakhoz.

A verseny jövőjéről egyelőre annyit tudni, hogy - a nemzetközi szövetség reformpolitikájának jegyében - várhatóan kétévente, mindkét nem számára egyidejűleg bonyolítják majd le.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását