2024. május 5. - Györgyi

Paolo Maldini ezredik fellépése

Elsősorban édesanyjának köszönte meg a támogatást Paolo Maldini, aki szombaton ezredik mérkőzésén lépett pályára az AC Milan labdarúgócsapatának színeiben.
2008. február 17. vasárnap 15:28 - Hírextra
A 39 éves klasszis - aki az idény végén szögre akasztja a futballcipőt - a Parma elleni, 0-0-ra végződött bajnoki találkozó második félidejében, csereként beállva érkezett el a rendkívüli mérföldkőhöz.

"A családtagjaimnak ajánlom ezt a teljesítményt, közülük is elsősorban édesanyámnak, aki az évek során mindvégig mellettem állt és még mindig nagyon szoros a kapcsolatunk" - mondta a milánói klub emblematikus figurája.

Maldini 1985 januárjában - mindössze 16 évesen -, az Udinese ellen debütált a piros-feketéknél, akikhez végig hű maradt és akikkel összesen öt BEK, illetve BL-elsőséget és hét bajnoki címet szerzett. A válogatottban olasz rekordot jelentően 126-szor játszott, mielőtt 2002-ben lemondta a további szereplést.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását