2024. április 29. - Péter

Baczkó a bronzért küzd

A bronzéremért küzdhet Baczkó Bernadett a 43. OTP Bank női cselgáncs Hungária Kupán, amely az olimpiai kvalifikációs Világkupa-sorozat budapesti állomása.
2008. február 16. szombat 17:09 - Hírextra
A KSI 57 kg-os kiválósága a vigaszágon elsőként az izraeli Liraz Ben Melechet verte úgy, hogy 10 másodperccel a vége előtt jukót kapott akciójára. A folytatásban a belga Julie Baeyens mindössze 37 másodpercet kapott Baczkótól, aki lábbal ravasz karfeszítést hajtott végre, s ezt ellenfele fájdalmas arckifejezéssel "lekopogta".

A harmadik helyért a 2006-os Hungária Kupa győztese a szlovén Vesna Dzukiccsal csap össze, akit tavaly megvert a salzburgi U23-as Eb döntőjében.

Ami a többieket illeti, Erdélyi Lillát (48), Füzesi Alexandrát (57), Sass Noémit (57), Kovács Enikőt (52), Perge Ilonát (52), Szova Katalint (52), Ónody Beátát (52) és Karakas Hedviget (57) legyőzője nem "vitte tovább" a vigaszágra, így valamennyien helyezetlenül zártak.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását