2024. április 28. - Valéria

Havazás és balesetek

Ma reggel fél nyolc és kilenc óra között 10, anyagi kárral járó baleset történt Debrecen illetékességi területén - tájékoztatta a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletese, Rácz Sándor alezredes az MTI-t.
2008. február 15. péntek 13:25 - Hírextra
A debreceni meteorológiai állomás ügyeletese, Tabi Krisztián az MTI-nek elmondta, pénteken reggel 7 és 9 óra között mintegy 1-1,5 centiméter hó esett Kelet-Magyarországon.

Valószínűleg ennek következtében mind Szabolcs-Szatmár-Bereg, mind pedig Hajdú-Bihar megyében az átlagosnál több baleset történt. Hajdú-Biharban az említett 10, anyagi kárt okozó baleset közül öt alkalommal kellett a rendőröknek intézkedniük, mivel a felek nem tudtak megegyezni.
Négy baleset járt személyi sérüléssel: Hosszúpályi és Pocsaj között, valamint Kaba és Nádudvar között gépkocsi borult árokba, a vezetők könnyű sérülést szenvedtek. Debrecenben a Wesselényi úton egy autó gyermeket gázolt, aki szintén könnyebben sérült, a Mátyás király úton pedig egy gépkocsi autóbusszal ütközött, egy könnyű és egy súlyos sérültet kellett ellátniuk a mentőknek.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását