2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Folytatódik a Társulat

Huszonnégy versenyzővel folytatódik szombaton a Magyar Televízió (MTV) Társulat című tehetségkutató műsora; az elkövetkező 12 hét alatt kiderül, melyik 8 versenyző alakíthatja majd az István, a király című rockopera jubileumi előadásának főszerepeit - köz
2008. február 15. péntek 20:59 - Hírextra

A tehetségkutató műsorban a már megismert zsűritagokhoz - Szikora Jánoshoz, a darab rendezőjéhez, Szulák Andrea előadóművészhez, Keveházi Krisztina balettművészhez, Alföldi Róbert színész-rendezőhöz és Kocsák Tibor zeneszerzőhöz - Novák Péter rendező-koreográfus is csatlakozik - írják a közleményben, hozzátéve, hogy Novák Péter már hetek óta dolgozik a versenyzőkkel.

A műsor vezetője változatlanul Gundel Takács Gábor lesz, mellette riporterként feltűnik Sári Éva, aki eredetileg versenyzőként, Gizella szerepéért indult a megmérettetésen, és az egyik magyar zenei tévécsatornától igazolt át a Társulat csapatához.

A Társulat című produkcióra, amelynek első adását tavaly augusztus 20-án sugározták, összesen kétezren jelentkeztek, a selejtezők, középdöntők és elődöntők hosszú sorozata után 24 tehetséges fiatal került a döntőbe. Közülük választják ki azt a nyolc pályázót, aki eljátszhatja a 4 női és 4 férfi főszerepet az István, a király jubileumi előadásán.

Szörényi Levente és Bródy János rockoperájának jubileumi produkcióját június 18-án mutatják be a Budapest Sportarénában. Az előadásról készülő felvételt az István, a király eredeti bemutatójának 25. évfordulóján, augusztus 20-án sugározza az MTV 1-es csatornája.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását