2024. április 30. - Katalin, Kitti

Eltűntek a Draskovics dokumentumok

Eltűnt az ORFK honlapjáról az a dokumentum, amely Draskovics Tibornak az olajügyekkel összefüggésbe hozható korábbi lépéseit mutatta be - írta csütörtöki számában a Magyar Hírlap. Az újság közlése szerint a tavaly november 12-én bemutatott, addig titkos
2008. február 14. csütörtök 10:45 - Hírextra
A Hézag fedőnevű nyomozás során kiderítették: Draskovics Tibor, a pénzügyi tárca akkori közigazgatási államtitkára szívügyének tekintette, hogy az olajügyekben érintett egyik cégnek ne kelljen sokmilliós bírságot fizetnie.

Az irat eltűnésére az ügyben nyomozó egyik, neve elhallgatását kérő rendőrtiszt hívta fel a lap figyelmét, aki úgy vélte, a "takarítás" összefügg azzal, hogy Draskovicsot hamarosan beiktatják a rendőrséget is felügyelő igazságügyi és rendészeti miniszteri tisztségbe.

Draskovics a dokumentumok nyilvánosságra hozatala után úgy nyilatkozott: kiderült, hogy 1996-ban egy jogértelmezési vita kerekedett, amiből valakik ügyet akartak kreálni, de a rendőrség alaposan kivizsgálta az ügyet, és megállapította, hoy nem történt bűncselekmény - jegyzi meg a lap.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását