2024. április 27. - Zita

Kenyérben sült egér

Egeret talált kenyérbe sütve egy asszony Csehországban.Bár az egér jól láthatóan "frissen sült" volt, a 35 éves nő annyira felháborodott, hogy hivatalosan panaszt tett. A hatóság már elkezdte a vizsgálódást a bresti pékségben és közölte, hogy tetemes bírs
2008. február 13. szerda 09:25 - Hírextra

"Egész sor egészségügyi és biztonsági szabályt szegett meg a pékség, a rágcsálók akadálytalanul mászkálhattak a lisztraktárba, de a tésztarészlegbe is" - mondta az élelmiszerellenőr a cseh sajtónak.

Egy hónapja Szlovéniában volt egértől hangos a sajtó: ott egérlábat talált egy üveg Magyarországról importált csemegeuborkában egy asszony, amit a szlovén egészségügyi minisztérium helyénvalónak talált.

"Teljesen normális, hogy a nagy üzemekben kószálnak egerek, és bizony időnként elkapnak egyet közülük a gépsorok, így aztán be is konzerválják őket. Bár látványra nem szépek, semmiféle egészségügyi veszélyt nem jelentenek, ezért egy egérláb a különleges adalék kategóriába tartozik" - mondta a szlovén egészségügyi minisztérium szóvivőnője.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását