2024. április 29. - Péter

Brnói bravúrra készül a Pécs

Idegenbeli bravúrra lesz szüksége szerdán a MiZo Pécs 2010-nek, hogy kicsikarja a továbbjutást a Brno ellen a női kosárlabda Euroliga két sikerig tartó nyolcaddöntőjének utolsó mérkőzésén.
2008. február 12. kedd 17:10 - Hírextra

Az 1-1-re álló párharc első, csehországi felvonása óriási közdelemben 71-67-es hazai győzelemmel zárult, majd pénteken az NB I egyetlen veretlen csapata 58-55-ös diadallal egyenlített saját közönsége előtt. A comb- és talpsérüléssel küszködő Iványi Dalma még nem jött teljesen rendbe, de biztosan pályára lép szerdán.

"A Brno előtt sokkal több tér van arra, hogy jobb legyen mindannál a játéknál, amelyet pénteken este mutatott. Mert például több esély van arra, hogy Viteckova a pénteken szerzett két pontja után tizenötöt dobjon, mint hogy a mi játékunkban ilyen gyökeres változás álljon be. Mi pénteken tulajdonképpen kihoztuk magunkból a maximumot, jobban, mint az ellenfelünk. Talán ott tudunk fejlődni, hogy Emi Podrug jobban játszik, és kevesebb eladott labda csúszik majd a játékunkba. Próbáltuk kipihenni magunkat, majd kiderül, hogy mennyire sikerült" - nyilatkozta a klub honlapján Rátgéber László vezetőedző.

A mecsekaljai mester kijelentette: sokat jelent majd együttesének, hogy a fanatikus hívek mind a 150 brnói vendégjegyet felvásárolták.

Nagyon fontos számunkra, hogy ennyien elkísérnek minket. Tudjuk, hogy nem azért jönnek ilyen sokan, mert nagy reményeket fűznek a továbbjutásunkhoz, hanem mert meg akarják köszönni az egész éves teljesítményünket. Éppen ezért meg akarjuk őket lepni egy továbbjutást érő győzelemmel, bár tudjuk, hogy ez rettenetesen nehéz feladat" - tette hozzá.

A nyolcaddöntő zárómeccse szerdán 18 órakor kezdődik.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását