2024. május 9. - Gergely

Magukkal vonszoltak egy rendőrt a tolvajok

A lakosság segítségét kéri a rendőrség azoknak az autótolvajoknak a felkutatásához, akik a tetten érésük után több mint tíz méteren keresztül magukkal vonszoltak egy rendőrt Budapesten, végül elmenekültek - értesült a HavariaPress.
2008. február 11. hétfő 15:22 - Hírextra

Az egyelőre ismeretlen elkövetők január 24-én éjfél körül loptak el egy parkoló Toyota Yarist a XVI. kerületi Csinszka utcából, majd megpróbálták elvontatni azt. A helyszínre riasztott kerületi járőrök a közelben észrevették a tolvajok által vontatott Toyotát, ezért utána eredtek.

Rövid üldözés után megpróbálták megelőzni a tettesek autóját, ami nem sikerült, de azt elérték, hogy a vontatókötél elszakadt. A vontatott Toyota vezetője ekkor átült a másik autóba, az őket üldöző rendőrautóból kiugró járőrök pedig megpróbálták megakadályozni az elkövetőt a beszállásban. A férfi azonban magával rántotta az autóba az egyik egyenruhást, akit ezután 15 méteren keresztül magukkal vonszoltak a járművel.

A másik rendőr, aki kollégája segítségére sietett, az ámokfutó elé vágva próbálta megállásra bírni a menekülőket, és egy lövést is leadott az autójuk kerekére, de az elkövetők így is elmenekültek. A felkutatásukra tett intézkedések azóta sem vezettek eredményre, ezért a rendőrség a lakosság bejelentéseit kéri a mielőbbi kézrekerítésük érdekében.

Forrás: HavariaPress
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását