2024. április 30. - Katalin, Kitti

Hiánycikk a Biblia

A világon sehol sem adták még ki a Biblia teljes hanganyagát DVD-n, amit megjelentetett a Szent István Társulat a Biblia évéhez kapcsolódóan; a Biblia könyv formátumban jelenleg hiánycikk - mondta az MTI megkeresésére hétfőn Farkas Olivér, a katolikus kön
2008. február 11. hétfő 17:05 - Hírextra

Az mp3-as tömörítésű DVD-n hallható Bibliát Diós István pápai prelátus, a Katolikus Lexikon főszerkesztője olvasta fel, a kiadó meggyőződése szerint ugyanis a bibliai szöveg megelevenítéséhez nem szükséges színművészt alkalmazni. Az eddigi DVD-k Farkas Olivér tudomása szerint csak válogatást vagy az Újszövetséget tartalmazták a többi országban.

A kiadó vezetője szólt arról is, hogy alig két hét alatt mintegy 10 ezer Biblia talált gazdára értékesítési rendszerükön keresztül az év elején, ami miatt jelenleg hiánycikké vált a "könyvek könyve".
A Magyar Katolikus Püspöki Konferencia (MKPK) sajtóirodájának MTI-hez eljuttatott közleménye szerint a másik katolikus kiadó, a Szent Jeromos Katolikus Bibliatársulat is jelentős árleszállítással kínálja könyveit. Megfogalmazásuk szerint "soha ennyien nem vásároltak Szentírást, és országszerte sok plébánia, oktatási és művelődési intézmény alakította ki saját Biblia évi programját."

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását