2024. április 28. - Valéria

Fogtörő tizenéves bandát kaptak el

Őrizetbe vette a rendőrség azt a három tizenévest, akik a gyanú szerint több ismerősüket is kirabolták a múlt hét végén Nyíregyházán - értesült a HavariaPress.
2008. február 11. hétfő 16:23 - Hírextra

A trió pénteken éjszaka bukott le, miután a megyeszékhelyi Dózsa György úton megtámadtak néhány hasonló korú fiút, majd egyiküktől elvették arany fülbevalóit, sapkáját és mobiltelefonját. A fiúnak két foga is kitört a rablás miatt, társai könnyebb sérülésekkel megúszták.

A városi kapitányság járőrei néhány órán belül, a vasútállomásról előállították a feltételezett tetteseket, két 17 éves és egy 19 éves helybeli lakost. A csoportos rablást az eddigi adatok szerint háromnál többen követték el, ezért a banda további tagjai után még folyik a nyomozás. Kiderült egyébként, hogy a gyanúsítottak, akik már voltak büntetve vagyon elleni, illetve erőszakos cselekmények miatt, ismerték áldozataikat. Már a rablás előtt egy szórakozóhelyen pénzt követeltek tőlük, de akkor még a biztonsági őrök közbeléptek.

Forrás: HavariaPress
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását