2024. május 7. - Gizella

SZDSZ: "Megalapozatlan és hazug vádak"

A Hír TV Célpont című műsora közel egy évvel a tavalyi szoros elnökválasztási küzdelem után, éppen a népszavazási kampány kellős közepén találta időszerűnek, hogy megkérdőjelezze az SZDSZ tisztújításának tisztaságát.
2008. február 10. vasárnap 18:04 - Hírextra

A megalapozatlan, és hazug vádak alkalmasak arra, hogy hamis színben tüntessék fel a tisztújításon született döntést, és személyemet. Ezért egyértelművé kívánom tenni, hogy a Hír TV által konstruált történet, ellenőrizetlen, és hamis információkra épül.

Az SZDSZ-ben közismert - szemben a Hír TV állításával -, hogy Fodor Gábor elnökségét támogattam a kampány során és a küldöttgyűlésen a felszólalásomban is arra kértem a küldötteket, hogy Fodor Gábor mellett tegyék le a voksukat. Sőt, a megyei elnökök közül egyedüliként a Kossuth Rádiónak is nyilatkoztam erről.

A Hír TV és az arcukat nem vállaló nyilatkozók egyetlen célja - a Fidesz politikai érdekeivel összhangban – legitimációs válságot láttatni az SZDSZ-ben, ezzel is gyengíteni a pártot a népszavazási kampány idején.

Az SZDSZ-ben, az egyedülállóan szoros eredmény ellenére nem volt, és nem is lesz legitimációs válság. A küldöttek közül senki nem látott okot arra, hogy megkérdőjelezze a választások eredményét, senki semmilyen panasszal nem élt a kifogások benyújtására nyitva álló, - a szavazást követő - 30 napos határidő alatt.

A HIR TV-ből arctalanul az SZDSZ-re, és rám szórt alaptalan vádak indokolttá teszik, hogy kivizsgáljuk kik állnak a lejáratási akció mögött. Nyilvánvaló, hogy csak olyan személyeknek állhat érdekében ilyen akcióban részt venni, akik nem a liberális pártot kívánják a továbbiakban erősíteni, hanem más politikai célokat szolgálnak.

Összefoglalva visszautasítom a képtelen vádakat, és mindent megteszek azért, hogy a rágalmazókat megtaláljuk, és elégtételt kaphassanak a liberálisok, köztük természetesen én is.


T. Asztalos Ildikó
az SZDSZ Borsod-Abaúj-Zemplén megyei elnöke

Forrás: OS
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását