2024. április 29. - Péter

Kiállítások sportembereknek

A vízi sportok szerelmeseit és az utak vándorait minden eddiginél nagyobb területen és különleges kínálattal várja a február 14. és 17. között a Hungexpo két kiállítása.
2008. február 9. szombat 10:20 - Hírextra

A Budapest Boat Show-n és a Karaván szalonon 10 ország 131 kiállítója vonultatja fel újdonságait 10.000 négyzetméteren.

A Hungexpo sajtóközleménye szerint a hajós parádén 158 jacht, motoros versenyhajó, szörfök, hajózáshoz szükséges sporteszközök és ruházati cikkek láthatók.

Jelen lesznek a hazai legjelentősebb hajózási társaságok, hajóépítők, szakmai szövetségek és sportegyesületek is. Köztük a Mozgáskorlátozottak Vitorlázó Sportegyesülete, a Sailability Hungary, amelynek standján olyan hajótípusokat láthat a közönség, amelyeket kifejezetten a mozgáskorlátozottak számára fejlesztettek ki.

A díszvendég Olaszország. Hét elegáns Cranchi és Riva márkájú motoros jachtot hoznak el Budapestre.

Az Első Magyar Veterán Fahajók Egyesületének bemutatóján régi magyar hajóépítő mesterek hajdani remekművei elevenednek meg: ezeket felújított állapotban hozzák majd el a kőbányai vásárvárosba.

A múlt után a jövő hajóépítői is bemutatkoznak: Magyarország egyetlen ilyen képzést nyújtó tanintézménye, az Asbóth Sándor Középiskola is képviselteti magát a Boat Show-n.

A Karaván Szalon a lakóautók és lakókocsik - idén először önálló - kiállítása, de elhozzák a kempingezés és természetjárás egyéb kellékeinek legfrissebb választékát is. A Szalon ugyancsak képet nyújt a hazai szervizhálózatról, a vásárlás vagy bérlés lehetőségeiről.

Fotó- és makettkiállítás, vicces, szórakoztató programok, szépségversenyek, sztárvendégek, tengerészkocsma és nyereményeső várja majd ezeken a napokon a Hungexpo területére látogatókat.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását