2024. április 20. - Tivadar

Jégbár, ó! Csak fülessapkában

Vasárnap nyit Zágráb központjában az a 300 négyzetméteres jégbár, ahol sört mérnek, és ahová csak füles sapkával, bélelt kabátban és kesztyűvel lehet belépni a jeges hideg miatt.
2008. február 8. péntek 08:44 - Hírextra
A horvát főváros legújabb attrakcióját a Heineken német sörgyár mutatja be. A jeges sátor 7,5 méter széles és 10 méter hosszú lesz, s március 12-ig tart nyitva - olvasható a Jutarnji List című horvát napilapban.

A vendégek a biztonsági előírások miatt csak 15 percig tartózkodhatnak a jégbárban. A belépéskor speciális védőruhát, sapkát, kesztyűt kapnak, s az első látogatók fotográfiát is. A jégsátorban jégszobor-bemutatót, zenei programot is terveznek az egy hónapos nyitva tartás alatt.

A jégbár a Tomiszláv király téren (a zágrábi vasúti főpályaudvarral szemben) naponta déltől éjfélig fogadja a "vacogni kívánókat" és a jeges sör barátait. A belépő 30 kuna (csaknem 1100 forint), a jegy mellé 2,5 deciliter ingyen sör is jár.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását