2024. április 30. - Katalin, Kitti

Celebritások ütővel

Tizedik alkalommal rendezik meg a Valentin-napi Páros Teniszversenyt február 16-án, amelynek fővédnöke Szilvásy György miniszter. A tenisztorna producere, Regőci Attila és Taróczy Balázs versenyigazgató péntek délben több híresség jelenlétében sorsolták k
2008. február 8. péntek 16:50 - Hírextra
A jubileumi versenynek ebben az évben a Tabáni Tenisz Center ad otthont. A pénteki sajtótájékoztatón számos kiválóan teniszező politikus, énekes, újságíró és menedzser és más híresség jelent meg, köztük B. Tóth László, Kovács Kati és Szikora Róbert.

Az eddigi versenyeken hatszor az újságírók győztek, őket követi a kétszeres győztes politikus csapat. Egyszer-egyszer a menedzserek, illetve a színész-sportoló csapat tagjai lettek a bajnokok.

A verseny mottója: Szeressük egymást, gyerekek - és nemcsak a Valentin-nap miatt. A baráti hangulat érdekében erre a napra mindenki félreteszi politikai hitvallását - hangzott el a tájékoztatón - a politikus válogatottban egyaránt képviselteti magát a kormány és az ellenzék is.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását