2024. április 28. - Valéria

Shaq csapatot vált

Sajtóértesülések szerint hamarosan Phoenixbe költözik Shaquille O'Neal, az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA) 9/37-es győzelmi mutatóval sereghajtó Miami Heat szupersztárja.
2008. február 6. szerda 10:55 - Hírextra

A Miami Herald és az Arizona Republic úgy tudja, hogy a Los Angeles Lakersszel három, míg a floridaiakkal - 2006-ban - egy bajnoki aranygyűrűt szerző óriás szerdán Phoenixbe repül, hogy megvizsgáltassa sérült csípőjét, és egyúttal akár új szerződését is aláírhatja.

A 35 esztendős olimpiai bajnokot, akit 15 szezon után idén először nem szavaztak be az All Star-gálára, 2010-ig szóló megállapodás köti a floridaiakhoz, évi 20 millió dolláros garantált fizetéssel.

A Suns viszonzásul állítólag a négyszeres All Star-válogatott Shawn Mariont küldi Miamiba, aki már bele is egyezett a cserébe.

"Shaq" költözésében az is szerepet játszhat, hogy válófélben van feleségétől, Shaunie-tól, aki hat gyermeket szült neki.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását