2024. április 28. - Valéria

A Nokia online játékszolgáltatása

Megnyitotta kapuit a Nokia online játékszolgáltatása, a finn telefongyártó ősszel bemutatott honlapjára elsőként az N81-es modell tulajdonosai léphetnek be. Az Ovi néven indult internetes portál a "Share on Ovi" közösségi oldallal egészült ki.
2008. február 6. szerda 14:27 - Hírextra

Az oldal egyik technológiai alapjául szolgáló fájlmegosztó szolgáltatást a finn óriáscég az egyesült államokbeli Twango vállalattól vásárolta. Az N-Gage nevű online játékszolgáltatás bemutatóját korábban már kétszer elhalasztották. A késés okait a programok tesztelésével és az ebben részt vevő N81-es készülékek terjesztésével magyarázták.

A Nokia tartalomszolgáltatóként való megjelenése az Apple-féle iTunes zeneboltnak is erős versenytársa lehet. Az N-Gage játékkonzolt magába olvasztó, 8 gigabájtos tárhellyel és wifi-kapcsolattal rendelkező, kamerával és médialejátszóval felszerelt N81-es modell karácsonykor indult útnak Apple iPhone nevű szuperokos telefonja ellen.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Tudomány témában
Ön szerint mi okozta a koronavírust?
Egyszerű véletlen
Az állatok és emberek közt megnövekedett találkozásszám
Kína terjesztette gazdasági előnyökért
Trump áll mögötte
Nem tudom, de nem lehet véletlen
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását