2024. május 2. - Zsigmond

Pszichológus is beszél a magyar focistákkal

Már délelőtt megtartotta a meccs időpontjára tervezett edzést kedden Várhidi Péter, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya a szerdai Szlovákia elleni limasszoli barátságos mérkőzés előtt.
2008. február 5. kedd 17:07 - Hírextra
A magyar szövetség (MLSZ) hivatalos honlapja szerint a változtatást az indokolta, hogy délelőtt kellemes, 20-22 fokos volt az időjárás és a világítással sem akadt gond (a hétfő esti fények az edzőpályát megvilágító reflektorból nem voltak túl erősek), valamint erre az időpontra tudtak a ciprusiak megfelelő minőségű játékteret biztosítani.

A tréning programjában a meccsnapokat megelőző edzéseken szokásos gyakorlatok és kétkapus játék szerepelt. A keret valamennyi tagja egészséges, mindenki teljes intenzitással el tudta végezni a feladatokat.

Kedd délután Nagy Sándor pszichológus vezetésével beszélgetés és felmérés vár a csapatra.
Várhidi szerda délelőtt is tart egy edzést és várhatóan ezután jelöli ki kezdőcsapatát. A Szlovákia elleni barátságos találkozó szerdán - magyar idő szerint - 18 órakor kezdődik.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását