2024. május 5. - Györgyi

213 körözött akadt horogra

Négy nap alatt 213 körözöttet fogott el a rendőrség a fővárosban egy összehangolt közbiztonsági és bűnügyi akció során - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság kedden az MTI-vel.
2008. február 5. kedd 18:12 - Hírextra
A közbiztonsági és bűnügyi akció célja a kiemelten súlyos bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt többszörös körözés hatálya alatt álló személyek felkutatása volt - olvasható a távirati irodához eljuttatott tájékoztatásban.

A hétfői akció háromnapos előkészítő szakaszában 94 körözöttet fogott el a rendőrség, a január 4-ei akció napján pedig 119-et. Az akció további eredménye, hogy a rendőrök 36 esetben szabtak ki összességében 249 ezer forint helyszíni bírságot, valamint kiosztottak 34 büntetőpontot és megtaláltak két körözött járművet is.

A hétfői akcióban csaknem 400 rendőr vett részt 126 járművel. A rendőrök és a munkájukat segítő közterület-felügyelők több fővárosi bevásárlóközpont, pályaudvar, valamint piac területén, illetve több fővárosi közlekedési csomópontban felállított ellenőrzési ponton végeztek fokozott ellenőrzéseket.

A fővárosi rendőrség a tervek szerint a közeljövőben hasonlóan összehangolt akciókat hajt majd végre.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását