2024. április 29. - Péter

Toplistás bűnözőt fogtak

Elfogták az országos körözési Top 100-as lista 24. helyén szereplő Cs. Krisztiánt a fővárosi Nyugati pályaudvaron - közölte a rendőrség hétfőn az MTI-vel.
2008. február 4. hétfő 15:27 - Hírextra

Az akciót még pénteken hajtotta végre a XII. kerületi rendőrkapitányság - olvasható a távirati irodához eljuttatott BRFK-közleményben.

A 24 éves férfi társát, a szintén 24 esztendős Sz. Andreát a BRFK munkatársai már január 25-én őrizetbe vették. A nőt, akit társtettesként elkövetett csalás megalapozott gyanúja miatt több rendőri szerv is körözött, a Budai Központi Kerületi Bíróság előzetes letartóztatásba vette.

Sz. Andrea és Cs. Krisztián az általuk albérletbe kivett ingatlant – magukat főbérlőnek mondva – adták ki másoknak, akiktől kauciót és albérleti díjat is felvettek, és úgy távoztak, hogy a jogosultnak járó pénzt nem fizették ki. Ezenkívül számos esetben szálltak meg országszerte panziókban úgy, hogy onnan fizetés nélkül álltak tovább.

Cs. Krisztiánnal szemben összesen 15 hatóság bocsátott ki elfogató parancsot, minden esetben csalás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XII. kerületi kapitánysága előterjesztést tett Cs. Krisztián előzetes letartóztatására, az illetékes bíróság azonban a férfi házi őrizetét rendelte el.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását