2024. április 29. - Péter

Jótékonykodik az MKB

Egy- és kétforintosok gyűjtésével kapcsolatosan hirdetett jótékonysági akciót az MKB Bank - jelenti a HavariaPress. A pénzintézet, amely már több mint egy évtizede támogatja a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat tevékenységét, idén az egy- és kétforintos ér
2008. február 4. hétfő 13:23 - Hírextra
Az adakozni kívánó ügyfelek az MKB bankfiókjaiban adhatják le feleslegessé vált aprójukat, melyek értékét a pénzintézet a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálatnak ajánlja fel, a szervezet pedig a nehéz körülmények között élő gyermekek javára fordítja majd. Mint ismert, a Magyar Nemzeti Bank idén március 1-jétől vonja be a forgalomban lévő egy- és kétforintos érméket. Az MKB emiatt döntött úgy, hogy az összegyűjtött aprót annak a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálatnak ajánlja fel, amely már 1997 óta részesül az MKB támogatásában. Az 1990 óta működő szolgálat már megalakulásakor, létrehozta gyermekétkeztetési programját, melynek keretében bölcsődés, óvodás és iskolás gyermekek, illetve az őket képviselő szülők vagy intézmények pályázhatnak az étkezési támogatásra.
Forrás: HavariaPress
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását