2024. április 27. - Zita

Foci télen a strandon

Péntektől vasárnapig Egerben kerül sor az első magyarországi téli strandlabdarúgó tornára, a Nestea Indoor Beach Soccer Showra, amelyen a magyar csapat mellett a német, a svájci és a lengyel válogatott vesz részt. Az esemény budapesti sajtótájékoztatóján
2008. február 4. hétfő 15:37 - Hírextra
A helyszínen mindhárom napon reggeltől 9 órától késő estig tart a program, a kilátogatók a válogatottak mérkőzései mellett a legjobb négy hazai klub találkozóit is megtekinthetik, illetve láthatnak gyermekmeccseket, valamint a riói karneváli hangulatot idéző zenés-táncos bemutatókat.
A válogatott meccsekre pénteken és szombaton 18 és 20, míg vasárnap 16 és 18 órától kerül sor.
A hétfői sajtóeseményen Bódi Attila, a magyarok szövetségi edzője bizakodva beszélt az esélyekről, de azért a nehézségekre is kitért.
"Furcsa, egyben persze örömteli is a helyzet, hiszen az évnek ebben a szakaszában korábban nem volt lehetőségünk találkozni, legalábbis nem a strandfoci keretében - mondta a szakember. - Gyakorlatilag augusztusban láttuk utoljára egymást, azóta mindenki nagypályán, illetve a futsalcsapatában játszott. Eleve nagyon kevés lehetőségünk van együtt készülni, így minden ilyen alkalmat meg kell ragadnunk."
A szakember kiemelte, hogy a négycsapatos torna óriási segítség a világbajnoki selejtezőkre készülő csapatának.
"Nagy változás a korábbi évekhez képest, hogy idén először nem a nyár végén, hanem már májusban megrendezik a világbajnoki selejtezőket, addig pedig csak pár hónapunk van hátra. Fontos lenne, hogy minél többször összejöjjünk, hiszen most még arról is meg kell győződnöm, ki, milyen formában van, rendelkezésemre tud-e állni".
A hétvégi rendezvényre a napijegyek 900 forintba kerülnek.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását