2024. május 3. - Tímea, Irma

A brit popzene új csillaga

Leona Lewisnak, a brit popzene egyik új csillagának Spirit című bemutatkozó albuma és a lemez nagy slágere, a Bleeding Love immár világsiker. A korong elérhető a hazai lemezpiacon is.
2008. február 3. vasárnap 15:13 - Hírextra

A novemberben megjelent album Angliában 7 hétig volt első helyezett, 2 millió darabot adtak el belőle. Az énekesnő nemrégiben négy jelölést kapott a Brit Awards zenei díjra, amelyet február 20-án adnak át a győzteseknek.

Leona Lewis nemcsak képességeivel, hanem szerénységével és kedvességével is levette lábáról a rajongókat. Ő maga is elismerte, hogy kétségtelenül szerencséje volt, amikor olyan kitűnő producerekkel dolgozhatott mint Simon Cowell vagy a sztárok tucatjait felfedező Clive Davis. Az énekesnő kiemelte: saját személyisége szerint foglalkoztak vele, figyeltek rá, szakmai előmenetelére. A két producer szinte egybehangzóan bíztatta. maradjon hű önmagához.

Albumára klasszikusnak mondható dalok kerültek modern köntösben. A rangos zenei együttműködők sorában találjuk Ne-Yo-t és Billy Steinberg-et, a Madonna által énekelt Like A Virgin szerzőjét.

A Bleeding Love című kislemezhez hasonló sikert brit női előadó 1968 óta nem tudott elérni. A dal listavezető volt Németországban, Dániában és Új-Zélandon, a listák élvonalába került Svédországban, Görögországban, Svájcban, Norvégiában. A Bleeding Love az egyik leggyakrabban játszott dal Európában.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását