2024. április 29. - Péter

Külföldi karrierről álmodik a néptánccsapat

Alig egy hónap telt el a tehetségkutató döntője óta, a géppuskalábú fiúk mégsem pihennek. Rengeteg fellépésük van, sokan szívükbe zárták őket a Csillag születik óta. Nem akarnak csalódást okozni a rajongóknak, szeretnék a műsor alatt tőlük megszokott szín
2008. február 2. szombat 08:27 - Hírextra
A műsor után sokan megkerestek minket, de Zoli volt az egyetlen, akinek hosszútávú elképzelései voltak velünk. A Tavaszi Fesztiválra egy nagyszabású, egy órás műsorral készülünk, élő zenekarral, énekesekkel. A koreográfia még készülőben van, de valószínűleg a Csillag születikben is bemutatott közönségkedvenc produkciók mentén épül majd fel. Az én kedvencem a westernes koreográfia volt és úgy vettük észre, hogy a nézőknek is az tetszett a legjobban. Most minden energiánkkal erre az új, minőségi, nívós, egész estés szórakoztató show műsorra készülünk, hiszen ez belépőkártya lehet a későbbi, külföldi fellépésekhez – mesélt terveikről a Netbulvárnak Gál Sándor.

Lóránth Zoltán neve nem ismeretlen a szakmában, felesége, Miklósa Erika karrierjét is ő egyengeti. A 4 For Dance-es fiúkban leginkább a tehetségük fogta meg a menedzsert, úgy érzi, a srácok sikerre születtek.

- A közös munkánkban a legfontosabb a bizalom. Igyekszem a fiúkat megvédeni saját maguktól, attól, hogy felaprózzák magukat. Szerencsére nem szálltak el a hirtelen jött népszerűségtől, megvan bennük a vidéki ember tisztasága, romlatlansága – mondta a menedzser.

A 4 For Dance tehát március 28-án, a Tavaszi Fesztivál keretein belül mutatja be új műsorát, amit reményeik szerint hamarosan a külföldi publikum is megcsodálhat.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását