2024. április 28. - Valéria

Egy cég lesz a kórház biztosa

A Solidus Conto Kft. lesz az új önkormányzati biztosa február 1-jétől a Kazincbarcikai Városi Kórháznak - tájékoztatta Maros Éva, az önkormányzat szóvivője pénteken az MTI-t.
2008. február 1. péntek 16:40 - Hírextra

Január 30-án döntött a közbeszerzési bizottság a város önkormányzata által a Kazincbarcikai Városi Kórház önkormányzati biztosi feladatainak ellátására kiírt pályázatról, a nyertes a Solidus Conto Kft. lett - közölte Maros Éva.

Karikás Lajosné, Kazincbarcika alpolgármestere arról tájékoztatott, hogy az önkormányzat képviselő-testülete még december 21-én határozott arról, hogy közbeszerzési pályázatot ír ki a Kazincbarcikai Városi Kórház önkormányzati biztosi feladatai ellátására, mert az előző biztos szerződése lejárt.
A benyújtási határidő január 4-e volt. Három pályázat érkezett be, két pályázó formai hibát követett el, egynél pedig referenciahibát találtak.

A bizottság akkor érvénytelenítette a pályázatot, új kiírásról döntött, s ez járt most sikerrel.
A kórház lejárt tartozása jelenleg 243 millió forint, s ez a kórház rekonstrukciója után gyűlt össze. Az elmúlt hónapok alatt azonban sikerült csökkenteni a tartozást - mondta el a távirati irodának Trencsényi Erzsébet, az intézmény igazgatója.

Mint emlékeztetett, három éve nevezték ki az első önkormányzati biztost a kórház élére, és a február elsejétől munkába álló Solidus Conto Kft. lesz a negyedik önkormányzati biztosuk.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását