2024. május 4. - Mónika, Flórián

Dávid Ibolya Washingtonban

Dávid Ibolya 2008. február 6-7-én meghívásra részt vesz a Nemzeti Imareggeli washingtoni rendezvénysorozatán. Az 1953. óta évente megrendezett Imareggeli olyan ökumenikus esemény, amelynek célja, hogy a jelen lévők együtt elmélkedve hitet tegyenek a béke
2008. február 1. péntek 13:24 - Hírextra
A rendezvényen az amerikai elnök, a Kongresszus számos tagja és néhány meghívott külföldi vendég mellett az amerikai társadalmi élet több neves személyisége is részt vesz.

Az utazás során az MDF elnöke találkozik szenátorokkal és kongresszusi képviselőkkel, a Külügyminisztérium és a Nemzetbiztonsági Tanács vezető tisztségviselőivel, valamint számos kutatóintézet vezetőjével. A tárgyalások témái között a legfontosabb európai és transzatlanti politikai kérdések és a magyar gazdasági és politikai helyzet szerepelnek. Dávid Ibolya megbeszélésein szóba kerül a konzervatív értékrendszer kérdésköre, valamint az MDF és a hasonló értékrendű szellemi műhelyek közötti kapcsolatok szorosabbá tétele is.

Az MDF elnöke washingtoni látogatása során megkoszorúzza Nagy Ferenc egykori kisgazda miniszterelnök Herndonban található sírját.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását