2024. április 30. - Katalin, Kitti

Madonna anyagias lány

Madonna ismét ráerősített "Material Girl", azaz "anyagias lány"-imázsára, a Forbes.com éves összeállításában ugyanis tetemes előnnyel a popdíva vezeti a női előadók bevételi listáját.
2008. január 31. csütörtök 15:33 - Hírextra
Az énekesnő az utóbbi 12 hónapban 72 millió dollárt (mintegy 12.6 milliárd forintot) keresett a pénzügyi online magazin minap közzétett adatai szerint. A Cash Queens of Music (a zenei bevételek királynői) elnevezésű toplistán a több mint két évtizede a popzene élvonalához tartozó szupersztár mögött 60 milliós (10,5 milliárd forintos) bevételével a második helyre szorult Barbra Streisand, a dobogó harmadik fokán pedig Celine Dilon áll 54 millió dollárral (9,4 milliárd forinttal).
A website a 2006 júniusa és 2007 júniusa közötti koncerjegy- és mercahndise-bevételeket, az albumeladásokat és az előadók nevével fémjelzett egyéb holmik (ruhák, parfümök stb.) forgalmazásából származó hasznot adta össze a lista felállításához.

A legjobb ötbe még Shakira és Beyonce jutott be, a kolumbiai énekesnő 38 millió dollárt (6,6 milliárd forintot), az RandB-előadó pedig 27 millió dollárt (4,7 milliárd forintot) dalolt össze.
Meglepetésre Britney Spears neve is bekerült az élbolyba: a súlyos családi gondokkal küzdő, szinte folyamatosan a botránylapok címoldalán tanyázó sztár a 14. lett a Forbes rangsorában. Az ehhez szükséges 8 millió dollárt (azaz 1,4 milliárd forintot) korábbi dalai jogdíjaiból és parfümje eladásából rakta össze, új albuma, a Blackout bevétele még nem szerepelhetett, mert a figyelembe vett időszakon túl, csak pár hónapja jelent meg.

Madonna sikerét többek között azzal a lépésével magyarázzák, hogy tavaly megvált korábbi partnerétől, a Warner Music Grouptól, és az új idők szavára hallgatva a Live Nation Inc. koncertszervező vállalattal szerződött.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását