2020. november 30. - András, Andor

Kinevezték Ficsor Ádámot

Sólyom László köztársasági elnök a Miniszterelnöki Hivatal (MeH) államtitkárává nevezte ki Ficsor Ádámot csütörtökön a Sándor-palotában. A miniszterelnök új kabinetfőnöke február 1-jétől tölti be posztját. Ficsor Ádám Gál J. Zoltánt váltja a poszton, aki
2008. január 31. csütörtök 12:57 - Hírextra
Gál J. Zoltán az elmúlt hét évben - kisebb megszakításokkal - folyamatosan részt vett a szocialista kormánykommunikáció alakításában.

A 28 éves Ficsor Ádám 2006 júliusa óta szakállamtitkárként dolgozott a földművelésügyi minisztériumnál, korábban a tárca politikai államtitkárságának titkárságvezetője volt. Korábban tanulmányokat folytatott a Budapesti Közgazdaságtudományi és Államigazgatási Egyetemen, a svájci St. Gallen Egyetemen, valamint hallgatója volt a Community of European Management Schools-nak is.

Ficsor Ádám az MSZP-frakció keddi informális ülésén azt ígérte, hogy a szocialisták február 4-i frakcióülésén ismerteti elképzeléseit.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását