2024. április 26. - Ervin

Buffalo Billék Torontóba mennek

A profi amerikaifutball-ligában (NFL) szereplő Buffalo Bills vezetői azt szeretnék, ha az idei évtől egy-egy hazai alapszakasz-mérkőzésüket rendszeresen Torontóban játszhatnák le
2008. január 31. csütörtök 11:35 - Hírextra
A Bills elöljárói hosszú ideje tervezik, hogy az amerikai várostól mindössze 90 perc autóútra fekvő kanadai metropolisz lakosságát megnyerik a csapatuknak. Ez a szándék nem véletlen, hiszen Toronto Kanada legnagyobb városa és gazdasági központja, így komoly anyagi haszonnal járna a Billsnek egy sikeres terjeszkedés.

Az erről szóló terveket már októberben az NFL vezetői elé terjesztették a buffalóiak és várhatóan pénteken, a vasárnapi nagydöntő, a Super Bowl helyszínén, az arizonai Glendale-ben áldását is adja azokra Roger Goodell, a liga első embere.

A Buffalo így várhatóan 2012-ig az évi nyolc hazai alapszakasz-mérkőzéséből minden esztendőben egyet a torontói városközpontban található Rogers Centre-ben játszik majd.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását