2024. május 2. - Zsigmond

Rénszarvasagancs a hűtőn

A világ egyik legnagyobb háztartási gép gyártója és S. Hegyi Lucia divattervező együttműködésének eredményeképpen az eddig hófehér hűtők, mosó- és mosogatógépek a rénszarvasok agancsát idéző díszítő motívumokat kaphatnak.
2008. január 30. szerda 08:50 - Hírextra
Az arany és a barna különböző árnyalataival, a fehér és a fekete kontrasztjával, az ágak között néhol megjelenő félholddal az északi legendák hangulatát kelti életre a divattervezőnő a készülékeken. Ugyanakkor a design nem nyomja el a termék eredeti funkcióját - olvasható a gyár közleményében.
A nők ma már nemcsak az öltözködésben követik a divatot, a ruhákon és a kiegészítőkön kívül a háztartási gépek külseje is fontossá vált számukra - mondta az együttműködésről Belényesi Zsolt, az Electrolux értékesítési igazgatója.

A Magyarországon egyedülálló közös munka révén a háztartási gépek önmagukban is fontos berendezési tárgyakká válhatnak, amelyek részei a lakás esztétikai megjelenésének.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását