2024. április 26. - Ervin

Hajdú Péter esküvője

Sarka Kata és Hajdú Péter mauritiusi nyaralásukról érkezvén a Cool stúdiójában egymásba fonódva meséltek kapcsolatuk kezdeteiről, legutóbbi utazásukról és közelgő esküvőjükről.A műsorvezető és barátnője elmesélte: a Balatonon hozta őket össze sors egy vél
2008. január 30. szerda 17:24 - Hírextra

A sikertelen próba után Péter szólította meg, de - mint mondta - csupán beszélgetés céljából. Később aztán szerelem bontakozott ki köztük, amit nemrég egy Mauritius-i úttal szerettek volna méginkább tökéletesíteni, elmélyíteni. Fantasztikusan érezték magukat a szigeten, elmondásuk szerint minden nagyon gyönyörű volt, még Pétert is magával ragadták a környezet színei. Többek között ellátogattak egy lakatlan szigetre is, ami már régi álmuk volt.

Itt Hajdú Pétert egy kisebb balesetsorozat is érte: - Mint a filmekben!- kommentálta a már- már vígjátékokba illő jelenetet, ami közben megvágta a lábát, elesett, fejbecsapta egy hullám és még a telefonja is csurom vízes lett. Mint kiderült Kata se úszta meg a nyaralást sérülés nélkül: egy helyi állatrezervátumban megharapta egy óriásteknős. Szerencsére semmi komoly, csupán egy műkörme bánta. A pár már az esküvőt tervezgeti, így erről is kérdezte őket a Cool két műsorvezetője, Horváth Éva és Beszeda Gábor. - Messze van még! - hárította a kérdéseket Hajdú Péter. Azt sem árulták el, mikor lesz a nagy nap, de annyit megtudtunk , részben hagyományőrző részben pedig modern lagzit tartanak majd, Péter szerint ugyanis a menyasszonytánc csak mulatós zenére képzelhető el.

Forrás: Cool Star
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását