2024. április 29. - Péter

Játékos 11 millió euróért

A Juventus a várokozásoknak megfelelően szerződtette Mohamed Sissokót, a mali válogatott középpályását. A torinói klub 11 millió eurót fizet a futballista eddigi egyesületének, az angol Liverpoolnak, amely három részletben kapja majd meg az összeget.
2008. január 29. kedd 15:26 - Hírextra

A jelenleg a ghánai Afrika Kupán szereplő Sissokót a nyáron igazolt Sergio Almiron helyére szerezték meg a torinóiak, mivel az argentin nem váltotta be a hozzáfűzött reményeket, és a klub kölcsönadta őt a francia Monacónak.

A mali játékos mindenesetre "legrosszabb esetben", ha csapatával a kontinenstorna fináléjáig menetel, legkorábban február közepén lesz bevethető.

A Juventus vezetői sűrű 24 órán vannak túl, hétfőn ugyanis kölcsönbe megszerezték a Laziótól Guglielmo Stendardót és előszerződést kötöttek Olof Mellberggel, az angol Aston Villa svéd hátvédjével. Utóbbi játékos nyáron csatlakozik majd az együtteshez.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását