2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Hét világbajnok is szőnyegre lép

Hét világbajnok is szőnyegre lép majd február 28-án és 29-én a kötöttfogású birkózók csapat-világbajnokságán, Szombathelyen. A hat csapat közül "természetesen" az orosz együttes volt a legeredményesebb az athéni olimpia óta eltelt időszakban, hiszen az
2008. január 28. hétfő 13:52 - Hírextra
A hazai szövetség tájékoztatása szerint a magyarországi viadal legnagyobb külföldi sztárjának mégis egy iráni, az 55 kg-os Hamid Szorjan Reihanpur tekinthető, figyelembe véve, hogy az említett világbajnokságokon egyszer sem talált legyőzőre.

A csapat-vb-n a 60 kg mezőnye tűnik a legerősebbnek. Eljön ugyanis Szombathelyre a kategória olimpiai címvédője, a dél-koreai Dzsi Hjan Dzsang, illetve a 2006-os vb-első amerikai Joseph Warren, és a tavalyi bajnok grúz David Bedinadze is, a magyar színeket pedig az 55 kg-ban ötkarikás aranyérmes Majoros István képviseli.

A világbajnokság után március 1-2-én a nemzetközi szövetség egyéni rangsorversenyére, a Golden Grand Prix-ra kerül sor szintén Szombathelyen.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását